Zonwinst voor bedrijfseigenaren Regio Gooi en Vechtstreek

We zijn een nieuw groot adviesproject gestart! InEnergie gaat bedrijfseigenaren in de Regio Gooi en Vechtstreek helpen met onafhankelijk advies over zonnepanelen op bedrijfsdaken.

 

Een belangrijk onderdeel van de RES NHZ is zonne-energie op grote daken. Door het ontbreken van tijd, geld en kennis blijven veel bedrijfsdaken onbenut. In de gemeenten Blaricum, Hilversum, Huizen, Laren en Weesp gaan we bedrijfseigenaren stap voor stap helpen hun dak te benutten met doelgerichte ondersteuning en ontzorging.

 

Wij ontzorgen eigenaren van bedrijfsdaken in het gehele proces: we delen persoonlijk advies, werken passende businesscases uit, vragen subsidie aan, vragen offertes op en zorgen ervoor dat het zonnedak wordt opgeleverd. Eindstand? Meer Zonwinst voor ondernemers uit onbenutte bedrijfsdaken.

We zijn erg blij dat we dit pilotproject de komende twee jaar mogen uitvoeren. Het past direct bij onze ambitie om de energietransitie te versnellen door te werken aan concrete en realistische oplossingen. Daarnaast zijn we in dit project betrokken bij alle stappen die gezet worden: het advies, de financiering, de realisatie en de exploitatie van zonne-installaties.

 

Meer informatie over Zonwinst of een adviesgesprek inplannen als bedrijf uit een deelnemende gemeente?