Zorgeloos opwekken

InZon staat voor zorgeloze opwek, openheid en kwaliteit. Wij regelen zonnepanelen op uw dak, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Wilt u geen grote investering doen, maar wel groene energie opwekken? Vraag dan het gratis voorstel van InZon aan.

Gegarandeerd maandelijkse opbrengst

Gegarandeerd maandelijkse opbrengst

Of u nu kiest voor InZon - huur of InZon - lease, u heeft elke maand een vaste opbrengst. Wij regelen alles voor uw dak, terwijl u er financieel van meeprofiteert!

Geen zorgen om installatie, onderhoud en service

Geen zorgen om installatie, onderhoud en service

Ons team bestaat uit ervaren mensen die bekend zijn met de aankoop, selectie en installatie van zonnepanelen. U hoeft dus niks te regelen, dat doen wij.

Bijdragen aan een duurzame samenleving

Bijdragen aan een duurzame samenleving

We willen geen dak onbenut laten en geen rendement laten liggen. Samen met InZon draagt u bij aan een duurzame samenleving.

Huur

Wij huren uw dak en bedekken het met zonnepanelen. We zorgen voor de installatie, service en het onderhoud. U ontvangt maandelijks een vooraf vastgesteld bedrag.
Ontdek InZon – huur  

Lease

Wij leggen zonnepanelen op uw dak en zorgen voor de installatie, service en het onderhoud. U least de zonnepanelen en profiteert zelf van de duurzaam opgewekte energie. 

 

Ontdek InZon – lease

Meld u aan