InZon gelooft in de wereld van morgen en wil deze verduurzamen door zoveel mogelijk bedrijfsdaken te vullen met zonnepanelen. Als onderdeel van netwerkorganisatie InEnergie willen we zoveel mogelijk bedrijfsdaken vullen met zonnepanelen. Wij regelen voor u het gehele proces van aankoop tot beheer, terwijl u er financieel van kunt meeprofiteren. Zonne-energie zonder grote investering!

 

Huren

Bij InZon kunt u ervoor kiezen om uw dak aan ons te verhuren of om zonnepanelen te leasen. Wilt u uw dak voor een vast bedrag per maand verhuren? Dan zorgen wij dat deze bedekt wordt met zonnepanelen, terwijl u hier elke maand een vast bedrag ontvangt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen optimaal functioneren, zodat er geen rendement blijft liggen. Zo haalt u winst uit uw dak!

Leasen

U kunt er ook voor kiezen om uw zonnepanelen te leasen. Hierbij betaalt u een vast bedrag per maand en zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen geïnstalleerd en onderhouden worden. U kunt de opgewekte zonne-energie zelf afnemen. Na 15 jaar kunt u ervoor kiezen om de zonnepanelen over te nemen voor een marktconforme prijs. Zo kunt u ook zonder grote investering gebruikmaken van duurzaam opgewekte zonne-energie!

 

 

Benieuwd wat InZon voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!