InZon gelooft in de wereld van morgen en wil deze verduurzamen door zoveel mogelijk bedrijfsdaken te vullen met zonnepanelen. Als onderdeel van netwerkorganisatie InEnergie willen we zoveel mogelijk bedrijfsdaken vullen met zonnepanelen. Wij regelen het gehele proces van aankoop tot beheer, terwijl je er financieel van kunt meeprofiteren. Zonne-energie zonder grote investering!

 

Huren

Bij InZon kun je ervoor kiezen om jouw dak aan ons te verhuren of om zonnepanelen te leasen. Wil je jouw dak voor een vast bedrag per maand verhuren? Dan zorgen wij dat deze bedekt wordt met zonnepanelen, terwijl je hier elke maand een vast bedrag ontvangt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen optimaal functioneren, zodat er geen rendement blijft liggen. Zo haal je winst uit jouw dak!

Leasen

U kunt er ook voor kiezen om jouw zonnepanelen te leasen. Hierbij betaalt je een vast bedrag per maand en zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen geïnstalleerd en onderhouden worden. Je kunt de opgewekte zonne-energie zelf afnemen. Na 15 jaar kun je ervoor kiezen om de zonnepanelen over te nemen voor een marktconforme prijs. Zo kun je ook zonder grote investering gebruikmaken van duurzaam opgewekte zonne-energie!

 

 

Benieuwd wat InZon voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!