Reinoud Hilhorst is expert en senior in het organiseren van duurzame samenwerkingen. Met 20 jaar kennis en ervaring in de duurzame energiesector, opgebouwd vanuit verschillende posities in de hele keten, in binnen- en buitenland.

 

Ons energielandschap bevindt zich in een transitiefase en de maatschappij waarin dat plaatsvindt eveneens: de rol van de overheid (w.o. gemeentes), de belangrijker wordende rol van de private sector, met mondiger wordende consumenten, een toenemende interesse en vraag naar sluiten van ketens, naar het vinden van lokale duurzame oplossingen, terwijl technologische innovaties ook nieuwe mogelijkheden bieden.

 

Dat alles maakt het speelveld complex en vraagt een nieuwe wijze van organiseren en tot stand brengen van samenwerkingen. Er is geen standaard oplossing voorhanden, het vergt verkennend ontwikkelen, afgestemd op de specifieke context, in samenwerking met betrokkenen, middels een zorgvuldig afgewogen en in te richten proces, en vanuit een geïntegreerde benadering.

 

InEnergie neemt een actieve rol in het tot stand brengen van deze nieuwe en duurzame energievoorziening. Afhankelijk van uw project kan dat bijvoorbeeld zijn als adviseur, als stakeholdermanager, als (mede-)ontwikkelaar, of in een andere rol. In alle gevallen is onze focus gericht op haalbare, concrete en vooral economisch en technisch duurzame resultaten.

unnamed

Projectkwaliteiten

  • Visie- en Strategieontwikkeling
  • Business Development / Partnering
  • Projectontwikkeling en Stakeholdermanagement
  • Business modellen en Esco’s
  • Conceptontwerp en projectrealisatie

 

 

Mail Reinoud