Tako maakt digitale optimalisatie mogelijk voor bedrijven in de energiewereld. Met superlange codes en vernieuwende algoritmes.

 

Tako is een ervaren en energieke ontwikkelaar en werkt voor label InSignal. Hij wordt enthousiast van het onderzoeken en ontwikkelen van digitale opdrachten die onmogelijk lijken. Tako heeft veel ervaring in het behalen van bedrijfsresultaat met machine learning gebaseerde resultaten.

unnamed

Kenmerkende projecten

  • Het ontwikkelen van een model om het gasverbruik van stadsverwarming in heel Duitsland te kunnen voorspellen. Met het model kan verbruik evenwichtig worden verdeeld en kunnen de kosten voor de levering van energie worden gereduceerd.
  • Voor IMEC ontwikkelde Tako een ultramodern deap learning model met sensoren om meer inzicht te krijgen in zintuiglijke gegevens tijdens het lopen. Met de data die eerder niet beschikbaar was werd het mogelijk om een beter inzicht te krijgen in de behoeften voor heup- en knieravalidatie.
  • Voor een Belgisch nutsbedrijf bouwde Tako een AI chatbot die helpt bij klantenservice, resourcemanagement en verbruiksmanagement. De chatbot leest foto’s uit waar meterstanden op staan, zorgt ervoor dat werknemers zelf digitaal ruimtes en auto’s kunnen reserveren en geeft antwoord op honderden vragen van klanten die nu niet meer door de klantenservice beantwoord worden.

 

 

MAIL TAKO