Vacature Projectmanager Duurzame Energie (junior, 32-40 uur)

InEnergie geeft je de kans om jouw toekomst vorm te geven in de duurzame energiewereld.

We zoeken nieuwe collega’s die in staat zijn om de projecten voor onze klanten samen met ons team en partners tot klinkend resultaat te brengen. Groei met ons mee!

Een duurzame toekomst

Wij zijn een groeiende netwerkorganisatie in de energiewereld. We willen bijdragen aan de versnelling om de toekomstgerichte energievoorziening in Nederland tot stand te brengen. Dit doen we door concrete oplossingen aan te dragen, zodat energieprojecten haalbaar en realistisch worden. Naast het geven van passend advies aan opdrachtgevers en het managen van projecten, richten wij ons ook op de ontwikkeling van duurzame energieprojecten.

Wat bieden we?

Onze organisatie kenmerkt zich door het sterk ondernemende karakter. We gaan samenwerkingen aan waardoor we projecten kunnen realiseren en nemen hierin het initiatief als dat nodig is. In ons team werken we ook zo. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid om zelf je eigen plannen en projecten vorm te geven. Onze collega’s helpen jou verder met jarenlange ervaring in projectmanagement en brede kennis over energieoplossingen. Zo realiseren wij samen duurzame energieprojecten van begin tot eind.

 

Naast een passend salaris en bijbehorende voorwaarden, bieden we jou een inspirerende en energieke werkomgeving met een jong en groeiend team van collega’s in UCo, een community voor duurzame pioniers.

De functie

We zoeken een nieuwe collega die leidinggeeft aan duurzame energieprojecten. Als Projectmanager Duurzame Energie bij InEnergie weet je welke energievarianten nodig zijn en hoe je energievraagstukken oplost. Je geeft leiding en vorm aan jouw projecten. Samen met ons team zorg je voor een klinkend resultaat en goed contact met onze opdrachtgevers en externe stakeholders.

 

Momenteel richten we ons vooral op de ontwikkeling van duurzame warmte- en koudesystemen. Dat zijn zowel nieuwbouwprojecten als projecten met bestaande bouw (aardgasvrije wijken). Hierbij overzien we de hele keten en alle betrokken partijen.

 

Ben je ondernemend en pragmatisch? Heb je daarnaast ervaring en gedegen kennis van duurzame energieoplossingen? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Hoofdtaken
  • Projectmanagement en advisering;
  • Opstellen van aanbiedingen en offertes;
  • Opstellen van exploitatiemodellen voor energiesystemen;
  • Uitwerken van specifieke vraagstukken voor advieswerkzaamheden;
  • Tot stand brengen van de projecten voor onze opdrachtgevers.
Functie-eisen
  • HBO/WO (technische achtergrond) werk- en denkniveau;
  • Kennis van exploitatiemodellen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • In staat om op verschillende niveaus in een organisatie te communiceren;
  • In bezit van rijbewijs B.

Organisatie

Als Projectmanager Duurzame Energie werk je samen met en rapporteert je aan de directie. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht. We zijn een kleine organisatie met ca. 30 collega’s waardoor de lijntjes kort zijn en keuzes snel gemaakt worden.

Solliciteren

Wil je meer weten over deze vacature? Stuur een e-mail met jouw vraag naar onze collega Martin Marquering via martin@inenergie.nl.

 

Meteen solliciteren? Stuur gelijk je contactgegevens op en stuur ons je cv met motivatie.