Vacature Technisch adviseur (junior, 32-40 uur)

InEnergie geeft je de kans om jouw toekomst vorm te geven in de duurzame energiewereld. We zoeken een nieuwe collega die in staat is om onze projectmanagers zelfstandig te ondersteunen met technisch advies. Groei met ons mee!

Een duurzame toekomst

Wij zijn een groeiende netwerkorganisatie in de energiewereld. We willen bijdragen aan de versnelling om de toekomstgerichte energievoorziening in Nederland tot stand te brengen. Dit doen we door concrete oplossingen aan te dragen, zodat energieprojecten haalbaar en realistisch worden. Naast het geven van passend advies aan opdrachtgevers en het managen van projecten vanuit InEnergie, richten wij ons ook op de ontwikkeling van duurzame warmteprojecten vanuit InWarmte en zonprojecten vanuit InZon.

De functie

Als technisch adviseur geef je advies over duurzame energieoplossingen. Je onderzoekt de technische concepten, financiële haalbaarheid en investeringen. Daarmee zorgt jouw technische advies voor heldere businesscases. Dit kan zijn voor adviesopdrachten voor klanten of voor eigen energieprojecten die we ontwikkelen. Met jouw technische voorwerk zorgen we samen voor een klinkend resultaat.

Ben je ondernemend en heb je gedegen kennis van de techniek achter duurzame energieoplossingen? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wat bieden we?

Natuurlijk een marktconform salaris, een laptop, een werktelefoon en een goede werkplek (met leuke collega’s!). Onze organisatie kenmerkt zich door het sterk pragmatische en ondernemende karakter en het doel om voor alle stakeholders duurzame resultaten te behalen. We maken het verschil door samenwerkingen aan te gaan waardoor we projecten kunnen realiseren en nemen hierin het initiatief als dat nodig is.

In ons team krijg je veel verantwoordelijkheid om jouw manier van werken vorm te geven en eigen ideeën uit te werken. Zo kan jij jouw functie zelf inrichten en stappen in projecten van begin tot eind vormgeven. Natuurlijk helpen je collega’s hierbij.

 

Hoofdtaken
  • Onderzoeken technische mogelijkheden duurzame energie;
  • Technisch advies uitbrengen over duurzame energieprojecten;
  • Opstellen van aanbiedingen en offertes;
  • Opstellen van exploitatiemodellen voor energiesystemen;
  • Uitwerken van specifieke vraagstukken voor advieswerkzaamheden.
Functie-eisen
  • HBO/WO (technische achtergrond) werk- en denkniveau;
  • Kennis van technische – en financiële rekenmodellen;
  • Affiniteit met duurzame energiesystemen, zoals PV, warmtepompen en WKO;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Organisatie

De Technisch adviseur rapporteert aan en werkt samen met de directie; werklocatie is ons kantoor in Utrecht.

Solliciteren

Wil je meer weten over deze vacature? Stuur een e-mail met jouw vraag naar onze collega Sibren Boer via sibren@inenergie.nl.

 

Meteen solliciteren? Stuur gelijk je contactgegevens op en stuur ons je cv met motivatie.