Vacature Stagair online marketing (junior, 32-40 uur)

Help jij ons online zichtbaar en vindbaar worden? Groei met ons mee! Voor onze meewerkstage zoeken we een stagiair die onze diensten en producten op het gebied van duurzame energie online vindbaar maakt en helpt onze doelgroepen online te bereiken.

Een duurzame toekomst

InEnergie is een groeiende netwerkorganisatie in de energiewereld. We willen bijdragen aan de versnelling om de toekomstgerichte energievoorziening in Nederland tot stand te brengen. Dit doen we door concrete oplossingen aan te dragen, zodat energieprojecten haalbaar en realistisch worden. Naast het geven van passend advies aan opdrachtgevers en het managen van projecten, richten wij ons ook op de ontwikkeling van duurzame energieprojecten.

De functie

Als bedrijf zijn we de afgelopen 3 jaar snel gegroeid. We zoeken nu een stagiair die ernaar uitkijkt om samen met ons online het verschil te maken. Het doel is om onze doelgroepen online beter te bereiken en meer geïnteresseerde mensen naar onze websites en online kanalen te trekken en daar te behouden.

Door jouw studie heb je de kennis in huis om een strategie uit te werken en stappen te zetten om onze online vindbaarheid te vergroten. Samen met ons team onderzoek je welke informatie relevant is voor doelgroepen (zoals projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties en bewonersinitiatieven), op welke zoektermen we ons focussen om hoger in de zoekmachines te verschijnen, hoe we onze marketingdoelen meetbaar en inzichtelijk kunnen maken en of het waardevol is om vormen van adverteren in te zetten. Kortom, jij maakt ons bedrijf online zichtbaar en vindbaar!

Wil je jouw kennis over online marketing graag toepassen in de praktijk en met ons online het verschil maken? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wat bieden we?

Onze jonge organisatie kenmerkt zich door het sterk ondernemende karakter. In ons team werken we ook zo. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid om zelf je eigen plannen vorm te geven. Onze collega’s helpen jou verder met jarenlange ervaring in projectmanagement, kennis over duurzaamheid en duurzame energie en het bereiken van klantdoelgroepen.

Naast een passende stagevergoeding en bijbehorende voorwaarden, bieden we jou een inspirerende en energieke werkomgeving in Utrecht met een jong en groeiend team van collega’s in UCo, een community voor duurzame pioniers.

Hoofdtaken
  • Analyseren en optimaliseren van online zichtbaarheid;
  • Strategie ontwikkelen voor online vindbaarheid;
  • Helpen creëren van relevante content voor doelgroepen;
  • Meedenken over strategie voor content, nieuwe website en online uitingen.
Functie-eisen
  • Je volgt een HBO of MBO gerelateerde opleiding in de richting van online marketing;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • Pré: praktijkervaring in online marketing;
  • Pré: affiniteit met duurzaamheid en/of duurzame energie.

Organisatie

Je wordt begeleid door onze Marketing & Communicatie collega. Voor inhoud over aantrekkelijke content zul je veel samenwerken met de directie en andere collega’s uit ons team. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht.

Solliciteren

Wil je meer weten over deze vacature? Stuur een e-mail met jouw vraag naar onze collega Sibren Boer via sibren@inenergie.nl.

 

Meteen solliciteren? Stuur gelijk je contactgegevens op en stuur ons je cv met motivatie.