Projectmanager /adviseur Inenergie

Inenergie geeft je de kans om jouw toekomst vorm te geven in de duurzame energiewereld. We zoeken een nieuwe collega die commerciële plannen managet, uitdenkt en uitvoert. Groei met ons mee!

Een duurzame toekomst

Wij zijn een groeiende netwerkorganisatie in de energiewereld. In samenwerking met partners zorgen we voor een versnelling van de toekomstgerichte energievoorziening in Nederland. Dit doen we door concrete oplossingen aan te dragen, zodat energieprojecten haalbaar en realistisch worden. Naast het geven van passend advies aan opdrachtgevers en het managen van projecten, richten wij ons ook op de ontwikkeling en exploitatie van duurzame projecten.

Wat bieden we?

Onze organisatie kenmerkt zich door het sterk ondernemende karakter. We gaan samenwerkingen aan waardoor we projecten kunnen realiseren en nemen hierin het initiatief als dat nodig is. In ons team werken we ook zo. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid om zelf je eigen plannen en projecten vorm te geven. Onze collega’s helpen jou verder met jarenlange ervaring in projectmanagement en brede kennis over energieoplossingen. Zo realiseren wij samen duurzame energieprojecten van begin tot eind.

 

Naast een passend salaris en bijbehorende voorwaarden, bieden we een inspirerende en energieke werkomgeving met een jong en groeiend team van collega’s in UCo, een community voor duurzame pioniers.

De functie

We zoeken een nieuwe collega die leiding geeft aan duurzame energieprojecten. Als projectmanager bij Inenergie weet je welke energievarianten nodig zijn en hoe je energievraagstukken oplost. Je geeft leiding en vorm aan jouw projecten. Samen met ons team zorg je voor een klinkend resultaat en goed contact met onze opdrachtgevers en externe stakeholders.

 

Momenteel richten we ons vooral op de ontwikkeling van wko-systemen en zon-PV systemen voor derden, met onze zusterondernemingen InWarmte en InZon.

 

Ben je ondernemend en pragmatisch? Heb je daarnaast ervaring en gedegen kennis van duurzame energieoplossingen? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Hoofdtaken
 • Projectmanagement en advisering;
 • Centraal aanspreekpunt voor projecten in eigen beheer of ontwikkeling;
 • Opstellen van aanbiedingen en offertes;
 • Opstellen van exploitatiemodellen voor energiesystemen;
 • Uitwerken van specifieke vraagstukken voor advieswerkzaamheden.
Functie-eisen
 • HBO/WO (technische achtergrond) werk- en denkniveau;
 • Kennis van exploitatiemodellen;
 • Affiniteit en ervaring met zonne-energie en/of wko-systemen;
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • In staat om op verschillende niveaus in een organisatie te communiceren;
 • In bezit van rijbewijs B.

Organisatie

De projectmanager werkt samen met de directie en rapporteert direct; werklocatie is ons kantoor in Utrecht.

Solliciteren

Wil je meer weten over deze vacature? Stuur een e-mail met jouw vraag naar onze collega Martin Marquering via martin@inenergie.nl.

 

Meteen solliciteren? Vul hieronder gelijk je contactgegevens in en stuur ons je cv met motivatie.