Ontwikkelaar warmte

Voor onze dochteronderneming InWarmte zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig projecten werft en ontwikkelt. InWarmte verzorgt de exploitatie van onze warmteprojecten. Groei met ons mee!

Duurzame warmteprojecten

InWarmte levert lokale duurzame warmte en koude. Hiervoor ontwikkelen en exploiteren we zelf projecten of werken we samen met lokale initiatieven, ontwikkelaars, vastgoedbeheerders en woningbouwcorporaties. Daar komt nogal wat bij kijken. Voor onze opdrachtgevers zoeken we uit waar zij behoefte aan hebben. Dit kan betekenen dat we een nieuwe wko-installatie bouwen, een bestaand systeem overnemen, optimalisaties uitvoeren, energie inkopen, het contractbeheer uitvoeren of de klantadministratie overnemen.

 

De afgelopen jaren hebben we zo’n tien warmteprojecten geacquireerd en nu leveren we duurzame warmte en koude aan bijbehorende particulieren en zakelijke klanten. Omdat we doorgroeien, zoeken we naar een nieuwe collega die met ons duurzame warmteprojecten ontwikkelt.

Wat bieden we?

Natuurlijk een marktconform salaris, een laptop en werktelefoon en een goede werkplek met leuke collega’s. Onze organisatie kenmerkt zich door het sterk ondernemende karakter. We maken het verschil door samenwerkingen aan te gaan waardoor we projecten kunnen realiseren en nemen hierin het initiatief als dat nodig is. In ons team krijg je veel verantwoordelijkheid om zelf warmteprojecten te ontwikkelen. Onze collega’s ondersteunen jou met jarenlange ervaring in projectmanagement en brede kennis over warmteoplossingen. Zo kan jij zelf warmteprojecten van begin tot eind vormgeven.

De functie

We zoeken een nieuwe collega die met ons duurzame warmteprojecten ontwikkelt. Je kent de markt, je kent de wegen en je weet wat opdrachtgevers willen. Dit kan bestaan uit het ontwikkelen van een compleet nieuw wko-systeem, het exploiteren van een bestaande installatie of het overnemen van de klantadministratie.

 

Ben je klantgericht, ondernemend en pragmatisch? Heb je daarnaast kennis over duurzame warmteoplossingen en ervaring in duurzame projecten? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Hoofdtaken
  • Projectmanagement en advisering;
  • Opstellen van aanbiedingen en offertes;
  • Centraal aanspreekpunt voor warmteprojecten in eigen beheer of ontwikkeling;
  • Uitwerken van specifieke raagstukken voor advieswerkzaamheden.
Functie-eisen
  • HBO/WO (technische achtergrond) werk- en denkniveau;
  • Kennis in ontwikkeling van warmteprojecten;
  • Affiniteit en ervaring met wko-systemen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • In staat om op verschillende niveaus in een organisatie te communiceren;
  • In bezit van rijbewijs B.

Organisatie

Als Ontwikkelaar warmte zal je in dienst komen bij Inenergie en zullen de projecten in exploitatie komen bij InWarmte. Je rapporteert direct aan de directie en werkt op ons kantoor in Utrecht.

Solliciteren

Wil je meer weten over het ontwikkelen van warmteprojecten bij InWarmte? Stuur je vraag naar onze collega Vincent Smeele via vincent@inwarmte.nl.

 

Meteen solliciteren? Vul hieronder je contactgegevens in en stuur ons je motivatie en cv.