Vacature Financieel administratief medewerker (junior/medior)

 

Voor onze dochteronderneming InWarmte zijn we op zoek naar een Financieel administratief medewerker ter uitbreiding van onze afdeling klantenservice en administratie.

Over InWarmte

InWarmte is een jong warmtebedrijf dat lokale duurzame warmte, koude en warm tapwater levert aan ca. 2500+ huishoudens en klein zakelijke aansluitingen in Nederland. Als jong en dynamisch team ontwikkelen en exploiteren we zelf projecten of werken we samen met lokale initiatieven, ontwikkelaars, vastgoedbeheerders en woningbouwcorporaties. We leveren de duurzame warmte uit WKO’s, warmtepompen en zonne-energiesystemen.

Wat bieden we?

Natuurlijk een marktconform salaris, een laptop en werktelefoon en een goede werkplek (met leuke collega’s!). Onze organisatie kenmerkt zich door het sterk ondernemende karakter. We maken het verschil door samenwerkingen aan te gaan waardoor we projecten kunnen realiseren en nemen hierin het initiatief als dat nodig is. In ons team krijg je veel verantwoordelijkheid om jouw functie eigen te maken.

De functie

Ondanks de coronacrisis groeien we hard door. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die zelfstandig kan werken in financieel administratieve processen rondom facturatie. Het is daarbij belangrijk dat je zorgvuldig werkt, goed kunt plannen en organiseren en zelfstandig kunt werken. Je taken zijn primair gericht op het warmtebedrijf, maar worden gecombineerd met financieel administratieve taken van de Groep InEnergie. Hierbij gaat het om het opstellen van verkoopfacturen en het inboeken van facturen in de boekhoudsystemen Exact en Trifact. Hiervoor zal je samenwerken met onze boekhouder.

 

Ook kan het zijn dat we jouw talenten tijdens rustige perioden op andere gebieden inzetten. Misschien vind je kwaliteit belangrijk en wil je interne processen verder optimaliseren? Of vind je het leuk om projectrapportages te maken of bij te dragen aan berekeningen voor efficiënte energievoorziening voor nieuwe projecten?

 

Kortom, een functie met een gevarieerd takenpakket. Voor deze functie is ervaring met Excel vereist en werkervaring in de energiesector een pré.

Hoofdtaken
 • Het opstellen van voorschot-, eind- en jaarnota’s
 • Het verwerken van verhuizingen
 • Het maken van in- of excassobatches, deze inlezen bij de bank en afletteren
 • Assisteren bij het versturen van mailings aan klanten
 • Ondersteuning bieden bij boekhoudkundige activiteiten en algemeen administratief onderhoud. Onder andere in de programma’s Exact en Trifact
 • Assisteren bij het maken van de maand-/kwartaalrapportages en afzet-/omzetprognoses
 • Back-up bij onze klantenservice in drukkere perioden

 

Functie-eisen
 • Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-opleiding in een financieel administratieve richting
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Uitstekende beheersing van Excel
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Pre: ervaring met Exact-online en Trifact
 • Pre: ervaring in de energiesector

 

Organisatie

Als Financieel administratief medewerker zal je in dienst komen bij InEnergie en ook werk uitvoeren voor onze dochteronderneming InWarmte. In deze functie werk je direct voor de directie en voor onze allround medewerker klantenservice/administratie. Het kantoor is in Utrecht.

 

We denken dat de functie het meest geschikt is voor iemand die 24 uur per week beschikbaar is, maar overleg over het aantal uren en eventuele uitbreiding van werkzaamheden op basis van persoonlijke kwaliteiten is altijd mogelijk.

Interesse? Leuk!

Wil je meer weten over de functie? Stuur je vraag naar onze collega Ashley Weller via ashley@inenergie.nl.

 

Meteen solliciteren? Vul hieronder je contactgegevens in en stuur ons je motivatie en cv.