Vacature Bijbaan adviseur zonne-energie (12-16 uur)

Wil je werken met duurzame energie? Geld verdienen en tegelijkertijd werken aan klimaatdoelstellingen? Solliciteer nu!

Een duurzame toekomst

Wij zijn een groeiende netwerkorganisatie in de energiewereld. We willen bijdragen aan de versnelling om de toekomstgerichte energievoorziening in Nederland tot stand te brengen. Dit doen we door concrete oplossingen aan te dragen, zodat energieprojecten haalbaar en realistisch worden. Naast het geven van passend advies aan opdrachtgevers en het managen van projecten vanuit InEnergie, richten wij ons ook op de ontwikkeling van duurzame warmteprojecten vanuit InWarmte en zonprojecten vanuit InZon.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag om bedrijven te informeren en te begeleiden bij realisatie van de grotere zonne-energiesystemen. Namens verschillende gemeenten adviseer en ontzorg je over zonnepanelen op hun bedrijfsdak. In samenwerking met de gemeente wordt het eerste contact gelegd waarna jij het overneemt en de bedrijfseigenaren overtuigt van het nut van zonnepanelen. Daarbij deel je de nodige technische en financiële kennis. Vervolgens help je bij het ontwerpen van de installaties, bij het doorrekenen van businesscases, het maken van quickscans en ga je samen met ons de realisatie van zondaken begeleiden.

Organisatie

Wij zijn een informele, jonge en snelgroeiende organisatie in de dynamische energiesector. InEnergie geeft advies over duurzame energie en heeft ook duurzame zon- en warmteprojecten in eigen beheer. Onze klanten bestaan uit gemeenten, investeringsmaatschappijen en maatschappelijke organisaties zoals woningcorporaties.

 

Wat vragen we van jou?
  • Een proactieve houding en je houdt van aanpakken
  • Meedenken over verbeteringen
  • HBO/WO studie (bezig of afgerond)
  • Bij voorkeur basiskennis over zonne-energie
  • Bij voorkeur kennis over grotere zonne-energiesystemen
  • Beschikbaar ca. 12-16 uur per week
  • Je spreekt goed Nederlands
Wat bieden we jou?

Een fijne werkomgeving met een marktconform salaris. Bij ons kan je je werk flexibel indelen. Je kunt altijd bij ons op kantoor in de buurt van Utrecht CS werken en in overleg kan je een gedeelte van de werkzaamheden ook thuis of in het weekend uitvoeren. Omdat onze organisatie snel groeit, biedt de bijbaan ook kans op een fulltime contract.

Interesse

Wil jij onze nieuwe collega worden of heb je een vraag over deze vacature? Neem dan snel contact op met Simon Goessens via simon@inenergie.nl.

 

Meteen solliciteren? Stuur gelijk je contactgegevens op en stuur ons je cv met motivatie.