Daan geeft advies over zonne-energiesystemen. Hij is nu nog junior, maar wel een junior met super veel talent.

 

Naast zijn bijbaan bij ons studeert Daan aan de Universiteit Utrecht waar hij de bachelor Natuurwetenschap en Innovatiemanagement volgt. Bij InEnergie kan hij zijn kennis uit de opleiding inzetten om te werken aan klimaatdoelstellingen. Daan werkt nu in verschillende projecten mee. Bijvoorbeeld door voor de realisatie van zonne-energieprojecten installaties te ontwerpen, quickscans te maken en businesscases door te rekenen. En wie weet gaat hij daardoor ook een master over duurzame energietechnieken doen.

unnamed

Ervaring

  • In het project Zonwinst werkt Daan op dit moment mee om bedrijven uit 5 gemeenten te ontzorgen met onafhankelijk advies over zonnepanelen op bedrijfsdaken.
  • Voor de Green Business Club helpt Daan bij het ontwikkelen van routekaarten. Met de routekaarten weten partners als Jaarbeurs, Movares, ProRail, Rabobank, RVO en Strukton Worksphere welke concrete stappen zij kunnen nemen hun gebouwgebonden energievraag energieneutraal en aardgasvrij te maken.
  • Eerder werkte Daan mee aan de jaarlijkse Duurzaamheidsmonitor van de Universiteit Utrecht om inzichtelijk te maken welke stappen de universiteit zet.

 

 

MAIL DAAN