Als ontwikkelaar van duurzame warmte- en zonne-energie-installaties heeft Vincent veel kennis van techniek en exploitaties. Hij begeleidt een project vanaf het eerste idee tot uitvoering en oplevering. Vanuit zijn functie als Manager Techniek en Commercie binnen Greenspread Warmte weet hij hoe belangrijk het is om te sturen op energetische, financiële en tevredenheids-KPI’s in alle operationele processen. Een project is pas succesvol afgerond als deze duurzaam geëxploiteerd wordt, en Vincent Smeele kan je daarbij helpen.

unnamed

Kenmerkende Projecten

  • Overname van 22 WKO-projecten van Nuon Warmte NV en oprichting van duurzaam warmtebedrijf Greenspread Warmte als Manager Techniek & Commercie. Artikel
  • Projectontwikkeling en realisatie van veel grootschalige zonne-energie-installaties o.a. ziekenhuis Rijnstate Arnhem en Zevenaar, 10+ panden gemeente Neder-Betuwe, sporthallen en Willem-II fabriek namens gemeente ’s-Hertogenbosch en het solar-groendak Rozet Arnhem.
  • Acquisitie en verduurzaming van blokverwarmingsinstallaties QuaWonen middels gasabsorptiewarmtepompen.
  • Ontwikkelaar TKI Switch-2-Smartgrids project PV-Sims. Testproject met thuisbatterijen en ‘multi-agent-gebaseerde’ regel- en beheertechnologieën in Amsterdam Nieuw West.