Franc Hoogstede, heeft na 20 jaar ervaring in de energiewereld, in november 2014 Energiebreed opgezet en is sindsdien directeur-eigenaar van het Edese bedrijf. Sinds 2017 heeft hij zich ook als partner aangesloten bij Inenergie. Zijn CV bestaat verder uit INNAX, Imtech en Siemens, waar hij verschillende functies heeft bekleed waaronder projectleider en directeur.

Naast zijn werk heeft hij zijn kennisniveau uitgebreid met opleidingen aan de Business School Nederland en de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Saxion. Zo zorgt hij ervoor dat hij voor elk bedrijf een passend energetisch, technisch en financieel advies over de energievoorziening kan geven.

In zijn vrije tijd geniet Franc van uitjes met zijn vrouw en twee kinderen en op zondag gaat hij graag mountainbiken in het Edese bos waardoor hij daarna weer fris aan de nieuwe week kan beginnen.

Zijn expertises zijn exploitatiemanagement, projectmanagement en het berekenen van Total Cost of Ownership. Met veel passie en enthousiasme vertelt hij je graag meer over zijn ervaringen in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

unnamed

Kenmerkende Projecten