Inenergie versnelt samen de duurzame energievoorziening.

Omdat wij geloven in de wereld van morgen, ontwikkelen we duurzame energieprojecten waarmee we onze klanten helpen investeren in een groene toekomst. Door samen te werken met ervaren partners zorgen we voor concrete en realistische oplossingen.

Zo leveren we bijvoorbeeld advies over duurzame projecten en de financiering ervan. Daarnaast managen en exploiteren we projecten en helpen we klanten door gedelegeerde projectontwikkeling. We richten ons vooral op energie uit warmte en koude en zonne-energie.

Zien wat we doen? Bekijk onze projecten.

Samen duurzaam ondernemen

Inenergie ziet duurzaamheid als een lange termijn investering in een schonere energievoorziening. Een investering in duurzame relaties met onze opdrachtgevers en toegepaste technologie├źn in onze energievoorziening. Want door onze jarenlange ervaring beschikken we over een groot relatienetwerk. Daardoor hebben we alle nodige kennis om klanten op technisch, financieel en juridisch vlak te ondersteunen. Zo kunnen we concrete en realistische oplossingen realiseren die het vertrouwen in duurzame projecten versterken.

Het team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen die geloven in een schone en duurzame wereld van morgen. Daarom zetten we ons iedere dag weer met volle energie in om Nederland verder te helpen bij het realiseren van een milieuvriendelijke energievoorziening.

Samenwerken met Inenergie?

Wij willen ons netwerk graag uitbreiden met experts die onze visie ondersteunen. Zo kunnen we meer toegevoegde waarde leveren aan onze klanten.
Wil je samenwerken met Inenergie? Neem contact met ons op voor een kennismaking.